2015-07-14 08:16:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Remek ötletei vannak

Napi horoszkóp július 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez a nap kellemesnek ígérkezik. A munkahelyén jól alakulnak a dolgai. Ha meghívást kap estére, fogadja el, jót tenne önnek, ha egy kicsit ki tudna szakadni a mindennapos taposómalomból.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Úgy érezheti, túl sokat várnak öntől, mindenki önhöz fordul a problémáival. Este, ha teheti, menjen el egyedül sétálni, vagy úszni, ettől egy kicsit kitisztul a feje.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Váratlan események hatására nehéz helyzetbe kerülhet. Bízzon magában, meg tudja oldani a felmerülő gondokat! Járjon utána, mi vezetett idáig, hogy később megelőzhesse a problémák kialakulását!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, ez kedvezőtlenül hat önre. Ezért vágyik arra, hogy gyorsan vége legyen a napnak, és hazatérhessen az otthonába. Este olvasgasson egy kicsit, igyon egy langyos citromfű-teát, és aludjon egy jót!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Ikrek jegyében, a Szaturnusz a Skorpió jegyében áll, a Vénusz pedig lassan a Szűz jegyébe ér. Sajnos semmi sem úgy sikerül, ahogy szeretné. Este gondolja át a mai nap történéseit, utólag értelmet nyer minden!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a levegő elemű Ikrek jegyében tartózkodik. Ezt a napot próbálja minél aktívabban tölteni, szervezzen magának programot, menjen emberek közé, ha lehet, sportoljon is egy kicsit!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Ikrek jegyében kedvezően hat önre. Minden nehézséget le tud rázni magáról, bátran, magabiztosan és vidáman haladhat a célja felé. Ma egészen biztosan szép élményekkel fog gazdagodni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kimerítőnek ígérkezik ez a mai nap, zavarja önt az a nyugtalanság, ami körbeveszi, főleg a munkahelyén nagy a káosz. Ne törődjön mások véleményével, koncentráljon inkább a saját dolgaira!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, ettől ön igazán elemében érzi magát. Rengeteg jó ötlete támad, amelyeket mind a munkájában, mind a magánéletében hasznosíthat. Amibe ma belefog, az hosszú távon biztosan sikeres lesz!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az Ikrek jegyében álló Hold nyugtalanná teszi önt. Elbizonytalanodhat, és most nem látja tisztán, merre is halad. Ne hagyja magát befolyásolni a körülmények által! Este keressen magának egy izgalmas regényt, a legjobban ezzel tudja elterelni a gondolatait. Egy kiadós alvás segítene önnek a legtöbbet!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma már tele lesz életerővel, felélénkül, jól érzi magát. Ön nagyszerű csapatjátékos, remek ötletei vannak, amelyeket sikerre is tud vinni. A munkahelyén elismerésben lehet része.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok jó ötlete támad, de fontos lenne, hogy csak abba fektessen energiát, ami valóban megvalósítható. Ne engedje, hogy mások nyomást gyakoroljanak önre, nem kell idegenek elvárásainak megfelelnie! Ha magabiztosan küzd a céljaiért, sikerre számíthat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: